Familie

Première: 22/11/2019

Tragikomedie 

Van  van Maria Goos

Regie:  Wim Loots

Familie

In een poging nader tot elkaar te komen hebben Jan en Els Tegenkamp hun kinderen met aanhang uitgenodigd voor een korte vakantie in een Zwitsers chalet. Het leek zo’n goed idee om nog eens fijn samen te zijn nu het nog kan, want Els is ernstig ziek. Maar het wordt niet fijn en al helemaal niet gezellig. Want hoezeer ze allemaal ook verlangen naar liefde en geborgenheid, er is teveel opgekropte woede en pijn.

“Familie” is onthutsend, ontroerend en amusant.  Plotwendingen, originele vondsten en een wisseling in toon, van pijnlijk-komisch tot verstikkend dramatisch, maken “Familie” tot een voorstelling waarvan je geen minuut wil missen.

 
 
 

Acteurs en medewerkers:


Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De parameter $l10n moet een array zijn. Gebruik in plaats daarvan de functie wp_add_inline_script() om willekeurige gegevens aan scripts door te geven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /home/dbwt/domains/dbwtoneel.be/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831
Acteurs Medewerking Rol
Wim Loots Regie
Rudy De CnodderActeur/Actrice
Liliane De CokeleActeur/Actrice
Femke De CnodderActeur/Actrice
Dirk LoonenActeur/Actrice
Raf MeurisActeur/Actrice
Nathalie De KoningActeur/Actrice
Walter CopsToneelmeester